Pocketsize - Webbyrå i Malmö

Pocketsize - Webbyrå i Malmö

Den byrån

Någon som presenterar dig på bästa vis. Tydligt och enkelt och på ett sätt som stannar i minnet. Som är liten nog att kunna relatera till behovet att ta plats i hård konkurrens, och ändå stor nog att genomföra hela projektet. Den byrån är vi. Välkommen till Pocketsize.

Den lättuppdaterade webben

Att webbplatserna vi levererar lever upp till kundens behov och önskemål är en självklarhet. I den ambitionen ingår också att vi håller oss tekniskt aktuella. För dig som kund innebär det att smidigt och okomplicerat kunna sköta innehållet: redigera eller lägga till text, bild och filer. Detta görs bäst med hjälp ett CMS (content management system), eller publiceringsverktyg. Vi använder WordPress – läs nästa stycke så förstår du varför.

Det älskvärda publicerings­verktyget

WordPress heter vår älskling. Det finns en liten risk att namnet får dig att tänka på bloggar, men det är närmast att likna vid ett missförstånd. WordPress började förvisso som ett bloggverktyg, men är idag ett av världens största publiceringsverktyg. Användarvänligheten och de tekniska möjligheterna är enastående, och har gjort verktyget till förstaval för både nybörjare och storföretag. Vi vet att det är rätt för dig också. Nämnde vi att Pocketsize är bäst på WordPress?


Den ovanligt produktiva fikan

Många av våra bästa samarbeten har inletts likadant: en kopp kaffe och en pratstund. Inte så konstigt, förstås. Ett förutsättningslöst möte brukar vara en alldeles utmärkt plats att börja på. Gäller det webben är vi allt som oftast rätt personer för jobbet (annars kan vi berätta vem som är det).

Så kom förbi på en fika när det passar dig. Vårt kontor ligger några korta minuter från city (se nedan) och vi gillar besök. Varmt välkommen.

Kontakta oss

För ett förutsättningslöst första möte